Как да поръчам камина

Как да поръчам камина

Как да поръчате камина с монтаж от фирма Камини Евростандарт или само Българска горивна камера.


Процесът на поръчка на камина с монтаж е съобразен изцяло с вашите нужди и желания и с начина, по който очаквате да изглежда и да работи вашата камина. За да поръчате своята камина, ще преминем заедно през следните пет лесни стъпки:


Стъпка 1.

1.) Пишете ни на E-Mail за всичко, което ви интересува около проектирането, изработката и поръчката на една камина. Ние ще ви отговорим бързо и изчерпателно. Ще ви консултираме при избора, ще Ви предложим варианти. Много важно за избора на камина (горивна камера), да изпратите снимка от мястото за монтаж, размери на помещението и размер на комина.


2.) Посещение на нашия магазин за консултация или позвъняване по телефона. Обсъждане на вашите желания за дадена камина и изпращане на оферта по имейл. След предварително внесен депозит в размер на 250 лв., се прави оглед на обекта за монтаж на камина. Огледи се правят само за района на град София.      


Стъпка 2.

Взимаме размери от обекта, проверяваме комина ако е възможно, уточняваме материалите и модела.


Стъпка 3.

Срещу предварителен депозит в размер на 250 лв, изготвяме и 3D проект (с точни размери )на помещението, където ще се монтира камината.


Стъпка 4.

Сключваме договор, внасяте аванс и уточняваме всички детайли, а именно вида на камъка, монтажа или комбинацията от скално облицовъчни материали, както на решетките за топъл и студен въздух и останалите детайли по камината.


Стъпка 5.

Изработка и монтаж на камината. Срок на изпълнение между 10-30 работни дни. Самият монтаж на камината трае не повече от 2-3 дни. Вашата камина идва на готови монтажни модули на обекта, което е една своеобразна гаранция за по- бързото и безпроблемно монтиране на облицовката и изграждането на конструкцията, отвеждаща топлия въздух (було) на камината.


Поръчка на българска горивна камера  - марка Камини Евростандарт. Избраната от вас горивна камера може да поръчате по три начина :

 

1. Онлайн покупка. Наш Администратор ще се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката, наличност и време за изработка, при положение че продукта не е наличен.

Онлайн покупката се заплаща само по банков път.2. Като изпратите на E-mail : kamini.evrostandart@gmail.com модела горивна камера, който искате да поръчате и оставите две имена,адрес за доставка и телефонен номер.


3. Като дойдете в нашият Шоурум – мострен салон за камини -  Адрес : София, кв.“Дианабад“, ул.“Крум Кюлявков“ №25-В и сключите договор.


Доставка на горивна камера:


  • Всички пратки се изпращат с КУРИЕР на фирма Еконт - всяка пратка на горивна камера има включена застраховка и опция преглед!


Ако имате въпроси свързани със срок за изработка , доставка и начин на плащане, моля обадете се на телефон: 02/ 427 55 04

Ако искате да реализираме вашия проект за българска горивна камера по поръчка, свържете се с “Камини-Евростандарт” ООД още днес


НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ Е ДА НАПРАВИМ ЗА ВАС НАЙ-ДОБРОТО, НА КОЕТО СМЕ СПОСОБНИ!

Няма добавени продукти в тази категория

Поръчка камина