СРОК ЗА ИЗРАБОТКА 25 РАБОТНИ ДНИ Комбинирана камина за вграждане на дърва и пелети Комбинирани камини на пелети и дърва с водна риза

Фирма "Камини Евростандарт ООД" произвежда комбинирани български горивни камери за вграждане на дърва, дървени брикети и пелети с водна риза от 7 до 25 kW, съобразени с изискванията на Европейския съюз (БДС EN 13229). Стаен отоплителен уред “ДИА 25 на пелети” има резултати покриващи изискванията на Регламент (EU) 2015/1185 и изискванията за ELV на BImSchV-norm. Пелетна камина ДИА 25 на пелети има клас на енергийна ефективност ( клас А+ )от РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2015/1186.


Изработена изцяло от 5мм горещовалцувана стомана.

При работа на горивната камера на дървени пелети управлението и поддържането на горивния процес се извършва с помощта на контролер с цветен TFT дисплей на български език с разпознаване на огън чрез Фотосензор Siemens., захранвана от електрическата мрежа и консумираща незначително количество електроенергия.


КОМБИНИРАНАТА БЪЛГАРСКА ГОРИВНА КАМЕРА ЗА ВГРАЖДАНЕ НА ДЪРВА И ПЕЛЕТИ е най-доброто  удобство за вашите спестявания, защото тя позволяват двойна употребата на две горива в една горивна камера и в един комин:

- Когато е настроена да работи на дърва за огрев, тя създава цялата атмосфера на традиционна камина.

- Горивната камера при работа на пелети, може да се програмира да да се включва и изключва в желан от вас час , като Ви  създава по-голям комфорт  съобразен с вашите  желания. Бункер събиращ 45 кг. пелети.

Предимство екологично чисто, с висока ефективност и КПД, с ниски нива на ангажираност и необходимост от обслужване.

Комбинираната горивна камера за вграждане  е проектирана  и произведена съгласно последните съвременни концепции за отопление с биомаса, щадяща в максимална степен  околната среда. Осигурява уют и топлина при минимално време за обслужване. Горивният процес протича напълно автоматизирано, без да има нужда от непрекъснат надзор и  презареждане.


Комбинираната българска горивна камера за вграждане може да бъде оборудвана в комплект с висококачествени продукти за вашата отоплителна инсталация:


- Високоефективна циркулационна помпа "Grundfos"

- Мембранен затворен разширителен съд "Elbi"

- Термостатичен предпазен клапан с изнесен датчик (сонда във водна риза) по температура "CALEFFI"

- Термоманометър капилярен 0-120 C , 0 - 4 Бара;

- Предпазен клапан 3 бара;

- Автоматичен клапан за обезвъздушаване;


Камина с водна риза на биомаса/дърва.

Проектирана да използа различни горива.


Гориво:

Основното гориво, което използва камината е пелети, дърва, дървени брикети, но могат да се използват също и сухи костилки, както и изсушена царевица. Костилките и царевицата могат да се изгарят в малки относителни количества, максимум до 15 % от масата на основното гориво и задължително смесени с него.

За информация относно цени и срокове за изработка:

гр. София
кв. Дианабад
ул. Крум Кюлявков 25-В
www.kamini-eurostandart.com

02 / 427 55 04
0889 / 455 222
0887 / 655 222
0889 / 111 401Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Комбинирани български горивни камери за вграждане на дърва и пелети

  • Производител : ТМ - КАМИНИ ЕВРОСТАНДАРТ
  • Код на продукта : Горивна камера за вграждане комбинирана на дърва и пелети
  • Наличност : СРОК ЗА ИЗРАБОТКА 25 РАБОТНИ ДНИ
  • 0,00лв.

Тагове: горивни камери камини за вграждане комбинирани на дърва и пелети