Комбинирани камини на пелети и дърва с водна риза

Комбинирани камини на пелети и дърва с водна риза


Фирма "Камини Евростандарт ООД" произвежда български комбинирани горивни камери за вграждане на дърва, дървени брикети и дървени пелети с водна риза от 7 до 25 kW, съобразени с изискванията на Европейския съюз (БДС EN 13229). Стаен отоплителен уред “ДИА 25 на пелети” има резултати покриващи изискванията на Регламент (EU) 2015/1185 и изискванията за ELV на BImSchV-norm. Пелетна камина ДИА 25 на пелети има клас на енергийна ефективност ( клас А+ )от РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2015/1186.

Комбинираната горивна камера за вграждане  е проектирана  и произведена съгласно последните съвременни концепции за отопление с биомаса, щадяща в максимална степен  околната среда. Осигурява уют и топлина при минимално време за обслужване. Горивният процес протича напълно автоматизирано, без да има нужда от непрекъснат надзор и  презареждане.

Предимство екологично чисто, с висока ефективност и КПД, с ниски нива на ангажираност и необходимост от обслужване.

 Управлението и поддържането на горивния процес се извършва с помощта на вградена микрокомпютърна система посредством голям Led дисплей на български език, захранвана от електрическата мрежа и консумираща незначително количество електроенергия.

Гориво:

Основното гориво, което използва камината е пелети, дърва, дървени брикети, но могат да се използват също и сухи костилки, както и изсушена царевица. Костилките и царевицата могат да се изгарят в малки относителни количества, максимум до 15 % от масата на основното гориво и задължително смесени с него.
ВИЖТЕ ТУК

 


Покажи :
Сортиране по:
Комбинирана камина за вграждане на дърва и пелети Комбинирани камини на пелети и дърва с водна риза СРОК ЗА ИЗРАБОТКА 25 РАБОТНИ ДНИ

Комбинирана камина за вграждане на дърва и пелети

Фирма "Камини Евростандарт ООД" произвежда комбинирани български горивни камери за вграждане на дъ..

0,00лв.

Комбинирани горивни камери на дърва и пелети, камини, пелетни камини, камини с водна риза