Как да поръчам


Как да поръчате камина от фирма Камини Евростандарт


Процесът на поръчка на камина е съобразен изцяло с вашите нужди и желания и с начина, по който очаквате да изглежда и да работи вашата камина. За да поръчате своята камина, ще преминем заедно през следните пет лесни стъпки:


Стъпка 1.

1.) Пишете ни на E-Mail за всичко, което ви интересува около проектирането, изработката и поръчката на една камина. Ние ще ви отговорим бързо и изчерпателно. Ще ви консултираме при избора, ще Ви предложим варианти. Много важно за избора на камина да изпратите и снимка от мястото за монтаж.


2.) Посещение на нашия магазин за консултация и оферта или позвъняване по телефона. Обсъждане на вашите желания за дадена камина и насрочване на оглед  срещу депозит.


Оставя се депозит от 200 лв. за района на гр. София , който се приспада от аванса при сключване на договор.
( С този депозит се ангажираме да направим проект за Вас с точни размери и да го изпратим по E-Mail за обсъждане и корекции.)


Стъпка 2.

Взимаме размери от обекта, проверяваме комина, уточняваме материалите и модела.


Стъпка 3.

Изготвяме индивидуален, идеен 3D проект и оферта на предпочитаната от Вас камина по поръчка. По ваше желание може да бъде направен и нов вариант (втори проект на камина).


Стъпка 4.

Сключваме договор, внасяте аванс и уточняваме всички елементи по облицовката, а именно вида на камъка или комбинацията от скално облицовъчни материали, вида на решетките за топъл и студен въздух и останалите детайли по камината.


Стъпка 5.

Изработка и монтаж на камината. Срок на изпълнение между 10-25 работни дни. Самият монтаж на камината трае не повече от 2-3 дни. Вашата камина идва на готови монтажни модули на обекта, което е една своеобразна гаранция за по- бързото и безпроблемно монтиране на облицовката и изграждането на конструкцията, отвеждаща топлия въздух (було) на камината.
Извършваме монтажи на камини в цялата страна!


НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ Е ДА НАПРАВИМ ЗА ВАС НАЙ-ДОБРОТО, НА КОЕТО СМЕ СПОСОБНИ!