Информация за доставка и плащания на камини онлайн

Информация за доставка

Информация за доставка и плащания на продукти произведени от фирма Камини Евростандарт.

Всички доставки се извършват чрез куриерска фирма.


Цената на доставката се изчислява по време на поръчката.


Наш Администратор ще се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката, наличност и време за изработка, при положение че продукта не е наличен.


Плащането се извършва само по банков път.


Поръчката се изпраща само след получен превод за горивни камери и камини.

Възможни са забавяния на доставките, в следствие претоварване на куриерите в периода на продажби Черен петък, Коледа и Нова Година.
Кога ще пристигне пратката при Вас?
* При поръчка до 12:00 часа от понеделник до петък, ще получите потвърждаващ е-мейл за изпратена поръчка още същия работен ден и може да очаквате Вашите продукти до 24 часа след е-мейла, ако продукта е в наличност.
* При поръчка след 12:00 часа от понеделник до петък, ще получите потвърждаващ е-мейл за изпратена поръчка на следващия работен ден и може да очаквате Вашите продукти до 24 часа след е-мейла, ако продукта е в наличност.   *Поръчка направена след 12:00 в петък– ще получите във вторник, , ако продукта е в наличност.
* При поръчка през събота, неделя и/или национални празници , заявката Ви ще бъде обработена в първия работен ден.

Важно за страната: за населени места с график на обслужване, срокът се удължава до деня за посещение на населеното място.Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриерска услуга от трето лице. Всички пратки са застраховани на 100% , гарантирайки на клиентите спокойствие относно техните поръчки.
Доставката се извършва до адрес на клиента или до офис на куриер.

Камини Евростандарт ООД не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.
Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства фирма Камини Евростандарт си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.
Всички поръчки се обработват до 5 работни дни от извършване на поръчката.
Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.
Фирма Камини Евростандарт си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащания/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на уебсайта www.kamini-eurostandart.bg