Плотове от камък - мрамор, гранит, технически камък

Публикувана от evrostandart 24.03.2017 0 Коментари Камини Евростандарт ООД,

 Цех за изработка на облицовки

A_20070926082135Фирмата разполага със собствен производствен цех, намиращ се в кв. Овча купел. Там се изработват нашите облицовки, които отиват на готови модули при монтажа.

 Мрамор и гранит - облицовки

плотове от камък
плотове от камък

Изработка на всички видове, бар-плотове, плотове за бани, плотове за маси, плотове за кухни с вграждане на ел. уреди, мивки и др. от различни мрамори, гранити и варовик. Стъпала- вътрешни и външни от различен вид материали, с различни обработки, форми / прави, извити, нестандартни /. Богата гама облицовки / външни и вътрешни / и настилки от мрамор, гранит и варовик с различни цветове и дебелина. Изработване на разнообразни профили, отговарящи на архитектурни изисквания, за завършване на контури, рамки за прозорци и врати, външни фасади, бар-плотове, камини, стълбища, подови настилки, подпрозоречни и др. Разнообразни скални материали: гранит, мрамор, съчетание от мрамор и гранит.

Облицовки от мрамор и гранит  за кухнята

Плот за баня
Плот за баня Емперадор

Кухнята като централно място във всеки дом, място където семейството прекарва доста време всеки ден. Кухнята е и място където естествените скалнооблицовъчни материали могат да бъдат използвани, като материал за изработка на всякакви видове и модели кухненски и бар- плотове, както и за подпрозоречни первази.
Естественият камък придава на кухнята и банята "уникален" характер.
Кухненските плотове изработени от мрамор или гранит стават все по- предпочитани от клиентите за техния дом или ресторант. Предимствата им са не сами красотата на естественият камък, но и издръжливостта му на висока температура, на почистване с химически препарати и ниската му хидроскопичност. Поради тези предимства почистването на мрамора и гранита е изключително лесно, а разнообразието от цветове би задоволило предпочитанията и на най- взискателните ни клиенти.
Мраморът и гранитът са широко разпространени и в изработката на облицовки за камини, стъпала, подови настилки и външни облицовки на сгради.

quarella 1
Quarella - технически камък

Ние можем да ви предложим богат избор от технически камък за вашия интериор или екстериор и да ви консултираме относно най-добрия начин за неговата употреба.

 

 

 

 

 

 

 

 

Кухни от мрамор , гранит и технически камък