облицовки за камини размери и цени

Публикувана от evrostandart 24.03.2017 0 Коментари Камини Евростандарт ООД,

Облицовки – ново, което можем да ви предложим

 

Облицовки за камини
облицовки за камини

 

След като са уточнени всички основни компоненти около вашата камина – каква горивна камера ще се ползва, какви ще са размерите, ще има ли водна риза или не – идва време за по-приятната част – облицовката.

Разполагаме с голямо разнообразие от облицовки  – ново, което е хит сред материалите за облицовка – са теркотените и керамични плочки.

Запознайте се с някои от по-традиционните и по-интересните възможности, които имате. В последствие ние с удоволствие ще ви помогнем да изясните идеята си и да се спрете на най-подходящото решение. Знаем, че това е важно за общия изглед на помещението и за неговата атмосфера.

 

Облицовки за камини с кокали
Облицовки за камини с кокали

Облицовки за камини  от декоративен камък. Това е най-класическото решение, до което можете да прибегнете. Този тип облицовка носи страхотен уют и създава много топла и приятна атмосфера. Ако държите на този материал, но пък не искате камина с чак толкова класическо излъчване, можем да ви изготвим проект с тухли, боядисани в друг цвят. Най-често клиентите искат да боядисаме цялата облицовка в бяло, но има и много други възможности.

Облицовки  от мраморни и гранитни плочи. Това е още един класически вариант. При него разнообразието от естествени камъни, между които можете да избирате, е огромно и всеки един има свое специфично излъчване. Препоръчваме ви преди да вземете решение да се посъветвате с интериорен дизайнер или – още по-добре – с някой от специалистите във фирма „Евростандарт”.

Облицовки за камини  с варовикови плочи. Страхотна идея е за интериор, в който всичко е направено от естествени материали. Този тип облицовки стоят много елегантно, без да се натрапват и ако не им се постави някакъв допълнителен детайл, не се превръщат в акцент в интериора. Просто придават топлина и спокойно излъчване на помещението.

Облицовки  – ново, по-нестандартно решение са различните видове теракотени плочки. Този тип облицовка е идеалният начин да използвате керамичните плочки, които много са ви харесали, но са ужасно скъпи, за да ги наредите в цялата кухня. Нашите специалисти могат да ви предложат различни варианти и комбинации от цветове и шарки. Ако пък имате предварителна идея, какво точно искате да се получи, с радост ще я осъществим.

Облицовка – ново, практично и екзотично решение са стъклените плочки.

Независимо от вида стъклени плочки, които ще изберете, с тях камината ви ще се превърне в център на помещението. Те са страхотно решение за хора, които обичат меката светлина на огъня. Неговите отблясъци ще се отразяват в плочките и ще осветяват много приятно цялата стая. Този тип облицовка е много подходяща за дизайнерски камини.

Облицовки, комбиниращи различни материали. Това също е често срещано решение. Уникалното излъчване на камината зависи от това какви материали се съчетават. Камък и дърво, стъклени плочки и дърво, желязо и естествен камък или дърво – вариантите са много. 

Как да избера най-подходящата облицовка за камина?

Може би знаете предварително какво точно искате. Това е чудесно и ако съвпада с всички технически особености, свързани с изграждането на камината, ние ще изпълним желанието ви с удоволствие.

Мрамор и гранит
Облицовки за камини

Ако не сте уверени кои точно облицовки за камини е най-подходяща, доверете ни се. Ние ще ви предложим горивна камера, стил на камината и облицовъчен материал, които се съчетават идеално. Ще вземем предвид площта на помещението, в което ще поставите камината. Ще се съобразим с осветлението, а също и с височината на таваните. И естествено, с цялостното интериорно решение на жилището или стаята.

Свържете се с нас, за да насрочим оглед и предварителен разговор. След като вземем необходимите размери и сме наясно с вашите вкусове и предпочитания, ще можем да ви предложим и облицовки за камини – ново, модерно или по-традиционно решение. Доверете ни се – фирма „ Евростандарт”!