Облицовки за камини от камък - Декоративни камъни MATHIOS STONE и Кам Дизайн

Публикувана от evrostandart 24.03.2017 0 Коментари Камини Евростандарт ООД,
облицовка  от камък
облицовка от камък

Декоративен камък за камини

Декоративни камъни Mathios Stone от бетон са A_a807faf7f9770330974069508eed89cdпредназначени за облицовка на стени, огради,подове и фасади.Високо качество и разнообразие.Дизайнът на ръчно изработените камъни се разработва, като се следят съвременните тенденции и модни направления, но и запазваме духа към старинното и класическото майсторство.Този продукт се състои от нарязан в неправилни форми камък.

Облицовка за камини от камък

камини от камък
камини от камък

Широка гама от материали са подходящи за облицовка на камина.Препоръчват се облицовки за камина от естествен камък, мрамор, гранит или огнеупорни тухли.
Напоследък все по-малко се правят открити камини. Много хора желаят да постигнат ефекта на горивната камера, слагайки вратичка с огнеупорно стъкло. Този тип камини са подходящи най-вече за вили, механи, ресторанти и други места където хората се наслаждават на семейния уют и специалната атмосфера, която напомня за старинното.Съвременните камини могат да бъдат решени в нестандартен стил и дизайн, тъй като в последните години камината става все по-често срещан акцент в интериора на дома, офиса или хотела.

Облицовка на камина
Облицовка на камина

Камината създава атмосфера, чар и топлина,и е фокусна точка на жилището. Тя добавя специална енергия на дома.Основната дейност на фирмата е проектиране, изработка и монтаж на камини и на изделия от скално-облицовъчни материали.Всички камини за вграждане имат различен дизайн и функционалност.