Продажба и монтаж на камини в цяла България, камина и горивни камери в Силистра, Монтана, Пазарджик, Благоевград, Бояна, Лозен, Драгалевци

Публикувана от evrostandart 24.03.2017 0 Коментари Камини Евростандарт ООД,

ПРОДАЖБА И МОНТАЖ НА КАЧЕСТВЕНИ КАМИНИ И ГОРИВНИ КАМЕРИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. КАМИНА СИЛИСТРА, МОНТАНА, ПАЗАРДЖИК, БЛАГОЕВГРАД, БОЯНА, ДРАГАЛЕВЦИ, СИМЕОНОВО, ЛОЗЕН, БАНКЯ

Производствената ни база също се намира в София, така че модулите на вашата камина ще бъдат изработени и доставени бързо.

Търсите ли качествени камини – София, „Камини Евростандарт” ви гарантира бързина, коректност, професионализъм, сигурни сме, че ще останете доволни. Свържете се с нас на посочените телефони, чрез формата за контакт или заповядайте на посочения адрес:
Фирма „ Евростандарт” произвежда, доставя и монтира вашата камина. Междувременно ви консултира, докато избирате и ви помага да вземете се спрете на подходящия за вас модел – и като естетика и като ефективност.

КАМИНИ СИЛИСТРА

камини силистра
Предлагаме качествени камини – Силистра, Монтана, Пазарджик, Варна – навсякъде ще намерите наши офиси и продукция. Разполагаме с изключително добре развита дистрибуторска мрежа. Проверете кое е най-близкото до вас място, на което можете да разгледате нашите модели камини. Погледнете предварително и онлайн каталога ни. Ще се изумите от огромното разнообразие, което предлагаме: битови и дизайнерски, класически и модерни, свободностоящи и вградени камини. Реализацията на вашето желание за топъл и красив дом се намира в нашите ръце.
Посетите и в най-удобния за вас офис. Нашето работно време е съобразено с вашето. На разположение сме включително и в събота.

КАМИНИ МОНТАНА

камини монтана

Производствената ни база е добре оборудвана, с модерни технологии и специализиран персонал. Намира се в София, където ще бъде произведена и вашата камина. След това, в рамките на 20 работни дни, тя ще бъде доставена и монтирана във вашия дом, ресторант или хотел.
Сигурни сме, че когато търсите най-добрите камини – Силистра, Бургас, Благоевград – навсякъде ще излязат и много местни фирми, които осъществяват доставка и монтаж.

Съветваме ви да се доверите на производител с дългогодишен опит в бранша. Така ще сте сигурни, че вашата камина е наистина качествена, ще можете да получите бърза и адекватна ответна реакция, ако се окаже, че нещо не е наред и ще получите компетентна консултация по време на избора на камина, горивна камера и облицовъчен материал. И трите решения са доста важни не само от естестическа, но и от практична и икономична гледна точка.

КАМИНИ ПАЗАРДЖИК

камини пазарджикНие, от „Евростандарт”, работим с удоволствие, компетентност и професионализъм за топлината на вашия дом. Осигуряваме ви най-доброто като продукт и облсужване. Възползвайте се!

Посетете ни в нашия офис на адрес: гр. София, кв. Витоша, ул. Екатерина Ненчева №4

Пишете ни на (имейл) или чрез формата за запитвания:

Обадете ни се на телефон: (02) 427 55 04 / 0889 455 222
Търсите изработка и монтаж на качествени камини – България и цялата страна се обслужват от фирма „ Евростандарт”. Ние предлагаме качествени продукти, професионално отношение и експертна консултация относно модел камина, горивна камера, размери и облицовъчен материал. Нашата фирма – „ Евростандарт” – е създадена през 2005 година. Разполагаме с голяма и модерна производствена база в София. Там е и централният ни офис. С годините изградихме стабилна, широка дистрибуторска мрежа, която ни позволява да ви предложим отлично обслужване, независимо къде в страната се намирате. В която и част на страната да търсите камини – Русе, Силистра, Монтана, Пловдив – можете да разгледате мостри от нашите продукти на удобно за вас място. В случай, че се нуждаете от повече време за обмисляне на своя избор, можете да разгледате първо нашия онлайн каталог. Предлагаме не само модерни и дизайнерски , но също и класически, битови, зидани камини. Ако не сте сигурни в решението си, консултирайте се с наш специалист. Екипите, с които работим имат над 7 – 8 години опит в областта и гарантираме, че ще ви бъдат полезни.

КАМИНИ БЛАГОЕВГРАД

камини благоевградХаресали сте си модел от нашия онлайн каталог? Направете заявка и наш служител ще се свърже с вас, за да уточните удобно време за оглед на помещението и взимане на размери. Имате нужда от съвет? Заповядайте лично в най-близкия и удобен за вас офис, където има продукция на „ Евростандарт”. Разгледайте наши мостри, задавайте въпроси. Ние с удоволствие ще ви помогнем. Предлагаме разнообразни облицовъчни материали – от класическия естествен камък до съвсем модерните стъклени тухли. Ако търсите камини – Русе и в страната – за заведения, вашият интериорен дизайнер ще остане очарован от избора, който ще има при нас. Произвеждаме камините индивидуално, на модули, за да се транспортират и монтират по-лесно и бързо. Доставката и изграждането отнемат до 20 дни, в зависимост от поръчката.
Има много фирми, които предлагат камини – Русе и в страната. Съветваме ви да не взимате решение единствено на база цена, а да проверите при какви условия получавате вашата камина, какви допълнителни услуги получавате при закупуването й и има ли наблизо удобен офис с работно време, съобразено с вашето, в който да направите поръчката. При нас можете да направите заявката си на място в някой от офисите ни, по телефона, по имейл или чрез формата за запитвания. Доверете се на фирма-производител с опит, която знае колко е важно за вас да имат топъл и комфортен дом и един притегателен център за всички членове на семейството – камината. Потърсете ни на посочения адрес: гр. София, кв. Витоша, ул. Екатерина Ненчева №4 Свържете се с нас на (имейл) или на телефон: ... 0889 455 222 / (02) 427 55 04
Фирма „ Евростандарт” е една от водещите фирми за производство, доставка и монтаж  в страната. Производствената й база – оборудвана с модерни технологии и разполагаща с отлични специалисти, както и централният й офис – се намират в София. От създаването си през 2005 година досега, фирма „ Евростандарт” е изградила стабилна дистрибуторска мрежа на територията на България. Затова, ако търсите качествени и разнообразни модели  – Монтана и в цялата страна ще намерите нашите продукти, както и специалисти, готови да ви консултират от поръчката до изграждането на отоплителното тяло.

Офисите ни са удобни и в тях можете да видите мостри , които предлагаме:

класически и модерни ;
зидани и битови ;
френски камини;
свободностоящи и вградени ;
отворени и дизайнерски .

КАМИНИ БАНКЯ

камини банкяРазгледайте предварително, на спокойствие, нашия онлайн каталог. Направете заявка и наш специалист ще се свърже с вас, за да уточните време за оглед на помещението и взимане на размери. Независимо в коя точка на България се търсят нашите проекти  – Монтана, Перник, Варна, Благоевград, Русе – наш екип ще се погрижи за всичко. Специалистите, с които работим имат минимум по 7 или 8 години професионален опит в своята област. Вашата камина се произвежда и доставя на модули и се монтира и изгражда на място. Предварително е уточнено какъв облицовъчен материал ще е най-подходящ и с каква горивна камера ще отопляват най-ефективно помещенията.

Проверете и ще се убедите, че освен удобни нашите офиси са и с работно време, което е съобразено с работното време на повечето клиенти. На ваше разположение сме включително и в събота.
Където и да търсите специалисти, които предлагат изработка в Монтананепременно проверете предварително какви са допълнителните екстри, които получавате. Близък офис, удобно за вас работно време, консултация при всеки етап от поръчката, доставката и монтажа на камината.

Това ще ви помогне да направите най-добрия избор. Не взимайте прибързани решения и ако нещо ви съмнява, питайте, защото камината не е евтино удоволствие. Ако е качествена, бързо ще стане център на дома ви и цялото семейство ще се събира около нея. Освен това сметките ви за отопление ще намалеят драстично, а в стаите ще е топло и приятно.

Уверете се, че предлагаме качество, коректност и добре свършена работа. Независимо откъде търсите камини – Монтана,ние сме на ваше разположение!

Пишете ни на имейл или чрез формата за запитвания.
Благоевград и региона са известни със заведенията си в традиционен български стил и вашето не може да остане по-назад. Или пък търсите модерна камина за дома си?

Свържете се с нас – фирма „Камини Евростандарт” – независимо за какъв тип помещения търсите камина. Ние ще ви помогнем с удоволствие.

Дейността ни датира от 2005 година. Разполагаме с модерна, добре оборудвана производствена база в град София и с добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна. Не е нужно да идвате до централния ни офис, за да разгледате многобройните модели, които предлагаме.

Модерни, битови, класически, френски, дизайнерски, свободностоящи и модерни камини – Благоевград, на посочения по-долу адрес ще са на ваше разположение.

Погледнете онлайн каталога ни, ако предпочитате да имате повече време и спокойствие при разглеждането на камините. Разполагаме с различен тип горивни камери – френски, българки, etc., както и с огромно разнообразие от облицовки: гранит, травертин, гнай, варовик, мрамор, оникс и какво ли още не. Можем да ви осигурим и желания цвят. Нашата цел е вие да имате вашата камина-мечта. Затова прилагаме индивидуален подход по време на целия работен процес.

КАМИНИ БОЯНА, ДРАГАЛЕВЦИ, СИМЕОНОВО, ЛОЗЕН

камини драгалевциПравим оглед на мястото с вземане на размери. Даваме ви съвети и насоки при избора на модел, горивна камера, материал за облицоване. Изработваме на модули желаната от вас камина. Доставяме я. Монтираме я и облицоваме. Всичко това се случва в рамките на не повече от 20 дни.

В работата си оставаме верни на традициите и добрите практики от по-старо време, без да пренебрегваме иновациите в технологиите и при материалите за работа. Така можем да ви осигурим наистина най-добрата камина – с перфектен за вашия интериор външен вид и с висока степен на ефективност. Това са двата най-важни показателя.

Благоевград и региона, както казахме са почитатели на този начин на отопление, не само за жилища, но и за заведения – изглеждат добре, но все пак доста си приличат като модели. Ние гарантираме, че ще създадем за вас уникална като дизайн камина с отлични отоплителни свойства.

Изпратете ни запитване по имейл или чрез формата на сайта.

Свържете се с нас по телефона, ако имате нужда от допълнително информация.

Посетете офиса ни, ако искате предварителна консултация или желаете да разгледате камините наживо преди да си харесате модел.

Ние, от фирма „Евростандарт”, сме на ваше разположение!