Евростандарт ООД - Вградени Камини Пазарджик

Публикувана от evrostandart 24.03.2017 0 Коментари Камини Евростандарт ООД,

 

камини пазарджикНуждаете ли се от качествена изработка на камини – Пазарджик,фирма „Евростандарт” предлага услугите си в цялата страна.

Ние сме един от водещите производители на камини в България от 2005 година насам. Разполагаме с голяма, отлично оборудвана производствена база, както и с екип от хора с богат професионален опит, които непрекъснато повишават своята квалификация. Предлагаме ви консултация при избора на камина, взимане на размери, производство, доставка и монтаж на избрания от вас модел. Централният ни офис, както и производствената база, се намират в София, но през годините сме изградили стабилна и широка дистрибуторска мрежа. Имаме пълен онлайн каталог, но ако желаете, можете да ни посетите и да разгледате мостри на място в най-близкия и удобен за вас офис.

Фактът, че сме и производители ни дава сериозно предимство пред останалите фирми, които изграждат камини – Пазараджик и в страната има много такива. Но ние ви предлагаме по-голям опит, по-високо качество, както и опцията да реагираме адекватно и навреме в случай, че с вашата камина има проблем.

Предлагаме широка гама от модели:

  • дизайнерски и класически модели;
  • български камини;
  • модерни и битови модели;
  • френски и отворени камини;
  • вградени и свободностоящи .

 

камини пазарджик

Разполагаме и с най-разнообразни облицовъчни материали – от естествен камък (мрамор, варовик, оникс, etc.) през традиционните огнеупорни червени тухли до най-модерните стъклени тухлички, които придават великолепен вид на всяка камина.

Ще ви помогнем при избора, а ако вече знаете, какво искате, направете заявка онлайн, по телефона или на място. Наш екип ще посети посочения от вас адрес, за да направи оглед и да вземе размери. Доверете се на майсторите. Всеки от нашите служители има над 7 – 8 години опит в своята област и ще ви даде добър съвет относно типа горивна камера и облицовъчния материал.

Приключете вашето търсене на изработка на качествени проекти – Пазарджик. Вече ни намерихте и ние ще оправдаем доверието ви.

 

камини пазарджик

Нашите офиси работят и в събота, така че да е удобно за вас да ни посетите. На разположение сме за всякакви въпроси и консултации. Предлагаме ви да имате вашата готова камина-мечта – изградена, облицована, готова за ползване, в рамките на 20 дни от заявката ви.

Потърсете наш дистрибутор. Разгледайте онлайн каталога ни. Посетете ни в удобно за вас време на посочения адрес:

Обадете ни се на телефон: 02/427 55 04  или 0889 455 222

Пишете ни на имейл .... или чрез формата за запитвания.