Евростандарт ООД Вградени Камини - Монтана

Публикувана от evrostandart 24.03.2017 0 Коментари Камини Евростандарт ООД,

камини монтана

Фирма „ Евростандарт” е една от водещите фирми за производство, доставка и монтаж  в страната. Производствената й база – оборудвана с модерни технологии и разполагаща с отлични специалисти, както и централният й офис – се намират в София. От създаването си през 2005 година досега, фирма „ Евростандарт” е изградила стабилна дистрибуторска мрежа на територията на България. Затова, ако търсите качествени и разнообразни модели  – Монтана и в цялата страна ще намерите нашите продукти, както и специалисти, готови да ви консултират от поръчката до изграждането на отоплителното тяло.

Офисите ни са удобни и в тях можете да видите мостри , които предлагаме:

  • класически и модерни ;-
  • български камини ;
  • зидани и битови ;
  • френски камини;
  • свободностоящи и вградени ;
  • отворени и дизайнерски .

 

камини монтана

Разгледайте предварително, на спокойствие, нашия онлайн каталог. Направете заявка и наш специалист ще се свърже с вас, за да уточните време за оглед на помещението и взимане на размери. Независимо в коя точка на България се търсят нашите проекти  – Монтана, Перник, Варна, Благоевград, Русе – наш екип ще се погрижи за всичко. Специалистите, с които работим имат минимум по 7 или 8 години професионален опит в своята област. Вашата камина се произвежда и доставя на модули и се монтира и изгражда на място. Предварително е уточнено какъв облицовъчен материал ще е най-подходящ и с каква горивна камера ще отопляват най-ефективно помещенията.

Проверете и ще се убедите, че освен удобни нашите офиси са и с работно време, което е съобразено с работното време на повечето клиенти. На ваше разположение сме включително и в събота.

 

камини монтана

Където и да търсите специалисти, които предлагат изработка в Монтананепременно проверете предварително какви са допълнителните екстри, които получавате. Близък офис, удобно за вас работно време, консултация при всеки етап от поръчката, доставката и монтажа на камината.

Това ще ви помогне да направите най-добрия избор. Не взимайте прибързани решения и ако нещо ви съмнява, питайте, защото камината не е евтино удоволствие. Ако е качествена, бързо ще стане център на дома ви и цялото семейство ще се събира около нея. Освен това сметките ви за отопление ще намалеят драстично, а в стаите ще е топло и приятно.

Уверете се, че предлагаме качество, коректност и добре свършена работа. Независимо откъде търсите камини – Монтана,ние сме на ваше разположение!

Пишете ни на имейл или чрез формата за запитвания.

Обадете ни се на телефон: 02/ 427 55 04 или 0889455222

Посетете ни на адрес: гр. София ,кв. Дианабад,  ул. Крум Кюлявков 25-В