камини монтаж размери цени

Публикувана от evrostandart 24.03.2017 0 Коментари Камини Евростандарт ООД,

Горивни камери и камини – монтаж

Каква е разликата между горивни камери и камини

Когато започнете да търсите по видове , монтаж, стил, за да изберете най-подходящия модел за вашия дом, добре е да знаете някои основни неща. Например какво точно означава „горивна камера” и какво „камина”.

 

Камини монтаж
Камини монтаж

 

Горивна камера – тя е част от това, което обикновено наричаме „камина”. Горивният процес протича в нея и тя осигурява топлината. Горивната камера е метална или чугунена, вгражда се в определеното й място и се облицова. (Някои модели са с водна риза, други без, което също има значение за монтажа.)

 

 

Камина – това е именно облицовката на горивната камера. Може да се направи от различни материали, което пък определя стила. На пазара се предлагат класически, френски, битови, дизайнерски камини и какви ли още не модели.

 

Поръчайте от фирма „Евростандарт” монтаж на горивна камера и камина!

Горивни камери и огнища – в зависимост от функцията и начина на монтиране горивните камери могат да бъдат:

  • С открит монтаж – нямат врата и всъщност акцентът е върху живия огън, който не е ограден с нищо и създава много приятна атмосфера в помещението. Функцията на откритите горивни камери е по-скоро декоративна.
  • Затворена горивна камера (хоризонтално отваряне) – функцията й е чисто практическа, тя е идеална за отопление на помещения и за подгряване на вода за битови нужди.
  • Горивна камера с врати, които се отварят вертикално – този тип отоплително тяло съчетава успешно функциите на предните две – служи идеално за отопление на помещението, а живият огън създава много уютна атмосфера.

Обикновено фирмите за  монтаж, изграждане, облицовка – работят със стандартни горивни камери, които се монтират сравнително бързо. Ако клиентът желае, може да му се направи и горивна камера по поръчка.

Консултирайте се със специалист от „Евростандарт” за това какъв тип горивна камера ще е най-подходяща за вас. От правилния й избор – съобразен с помещенията, комина, функциите, които ще изпълнява – зависи бързия и качествен монтаж, както и ефективността й.

Камини - монтаж в зависимост от материала, който сте решили да използвате, както и от типа на горивната камера:

  • Монтаж на дървена облицовка.
  • Монтаж на каменна облицовка.

 

 

Камина монтаж

Обикновено фирмите за изграждане, облицовка и монтаж поддържат на склад най-често поръчваните от потребителите облицовки. Ако сте клиент със специални изисквания, можете да поръчате изработка и доставка на по-нестандартна облицовка. Имайте предвид, че при по-нестандартни модели и изграждане отнемат малко повече време.

 

Монтаж в зависимост от мястото, което сте им избрали. Повечето модели са със стенен монтаж. По-модерните, подходящи за по-големи стаи, могат да се монтират и по средата на помещението.

 

Свържете се с фирма „Евростандарт”, независимо в коя точка на страната се намирате. Нашите специалисти предлагат от до монтаж и изработка с перфектно качество.

 

Какви са сроковете за изработка и монтаж

До 20 работни дни са необходими на фирма „Евростандарт” за изпълнение на вашата поръчка. (Това включва изработка и монтаж.) Поръчаната от вас камина се доставя на готови модули, което гарантира по-бързия й и безпроблемен монтаж.

Нашите монтажници не само притежават нужната квалификация, но и имат над 10 години професионален опит в областта.

 

 

Монтаж на горивна камера
Монтаж на горивна камера

Консултирайте се предварително с наш специалист. Колкото повече предварителна информация има екипът ни, толкова по-бърз и безпроблемен ще е монтажът. Имайте предвид, че голяма част от комините в съвременните сгради не са предвидени за камини и ще трябва да се направят някои промени, както и да се подбере много внимателно типът камина.

 

 

Свържете се с фирма „Евростандарт” – експерт по всички въпроси, свързани с камини  монтаж, изработка, облицовка, избор на подходящ модел. Ще получите страхотна камина, коректно, бързо и професионално обслужване.