Камини Евростандарт ООД Вградени Горивни Камери Русе

Публикувана от evrostandart 24.03.2017 0 Коментари Камини Евростандарт ООД,

 

камини русеФирма „ Евростандарт” произвежда, доставя и монтира вашата камина. Междувременно ви консултира, докато избирате и ви помага да вземете се спрете на подходящия за вас модел – и като естетика и като ефективност.

Предлагаме качествени камини – Русе, Силистра, Монтана, Пазарджик, Варна – навсякъде ще намерите наши офиси и продукция. Разполагаме с изключително добре развита дистрибуторска мрежа. Проверете кое е най-близкото до вас място, на което можете да разгледате нашите модели камини. Погледнете предварително и онлайн каталога ни. Ще се изумите от огромното разнообразие, което предлагаме: битови и дизайнерски, класически и модерни, свободностоящи и вградени камини. Реализацията на вашето желание за топъл и красив дом се намира в нашите ръце.

камини русе

посетите и в най-удобния за вас офис. Нашето работно време е съобразено с вашето. На разположение сме включително и в събота.

Производствената ни база е добре оборудвана, с модерни технологии и специализиран персонал. Намира се в София, където ще бъде произведена и вашата камина. След това, в рамките на 20 работни дни, тя ще бъде доставена и монтирана във вашия дом, ресторант или хотел.

Сигурни сме, че когато търсите най-добрите камини – Силистра, Бургас, Благоевград – навсякъде ще излязат и много местни фирми, които осъществяват доставка и монтаж.

 

камини русеСъветваме ви да се доверите на производител с дългогодишен опит в бранша. Така ще сте сигурни, че вашата камина е наистина качествена, ще можете да получите бърза и адекватна ответна реакция, ако се окаже, че нещо не е наред и ще получите компетентна консултация по време на избора на камина, горивна камера и облицовъчен материал. И трите решения са доста важни не само от естестическа, но и от практична и икономична гледна точка.

Ние, от „Евростандарт”, работим с удоволствие, компетентност и професионализъм за топлината на вашия дом. Осигуряваме ви най-доброто като продукт и облсужване. Възползвайте се!

Посетете ни в нашия офис на адрес: гр. София, кв. Дианабад, ул. Крум Кюлявков 25-В

Пишете ни на (имейл) или чрез формата за запитвания:

Обадете ни се на телефон: (02) 427 55 04 / 0889 455 222