Идеи за Вграждане на Камини с Въздуховоди

Публикувана от evrostandart 24.03.2017 0 Коментари Камини Евростандарт ООД,

български камини с въздушна ризаФирма Камини-Евростандарт ООД проектира, изработва и монтира камини за вграждане по индивидуален проект. Камини с въздуховоди.

Основна част от въздуховодната система е вентилаторът. Камината с въздуховодна система се разполага в едно, избрано от вас помещение, а вентилаторът към нея служи за разпределяне на топлия въздух. Част от него остава в стаята, където се намира камината, а остатъкът  се разпределя максимално ефективно към другите помещения в жилището.Цените на този вид въздушна инсталация са строго индивидуални при всеки клиент.При системата въздушно отопление трябва да се предвиди приток на свеж въздух за подържане на процеса на горене, както и неговата вентилация.

Центробежни вентилатори за камини с въздуховоди

Вградена защита от прегряване с автоматично възстановяване.Центробежни вентилатори за камини за транспортиране на топлия въздух от околокаминното пространство чрез въздуховоди.

Използват се за транспортиране на топлия въздух от околокаминното пространство.Корпус от галванизирана стомана с топло- и звукоизолация от огнеупорна минерална вата

Камините с въздуховодна система са едновременно красиви и практични. Този тип камини допринасят за уюта в помещението, където са поставени и за удоволствието от прякото наблюдаване на горящия огън. В същото време, камините с въздуховодна система позволяват да отоплявате не само помещението, в което се намират, а и още няколко стаи. Това ги прави практично и икономично решение за отопление на дома, което ви спестява разходи за централно отопление или такова на електричество или газ.