изработка на камини

Публикувана от evrostandart 24.03.2017 0 Коментари

Изработка на камини! Ново усещане за топлина от „Евростандарт”!

Мога ли сам да си направя камина?

 

Изработка на камини

Търсите повече информация, отнасяща се до изработка на камини – ново, което можете да намерите са множество упътвания как сами да си направите камина. И това разбира се не е невъзможно. Можете да намерите готови комплекти, които е необходимо само да монтирате в дома си. Рисковете, които крие това решение са три (най-малко):

  • камината не е евтино удоволствие и ако не се справите, рискувате да похарчите повече пари отколкото сте предвидили – просто ще трябва да наемете специалист, който да ви помогне;
  • комините на повечето модерни сгради не са пригодени за камини и ще ви е нужен професионалист с опит, а може и няколко, които да решат проблема. Решите ли да се справяте с него сами, може да се окаже, че къщата ви се изпълва с пушек всеки път, когато палите камината. (И това е само най-лекият проблем, с който има вероятност да се сблъскате.)
  • При изграждането на камини, спазването на всички противопожарни изисквания е от огромно значение. Ако не направите нещо, както трябва рискувате не само имуществото си, но и човешки живот.

 

Изработка на камини

При самостоятелното изграждане на камина, рисковете са доста. Ако искате да я използвате като ефективен отоплителен уред – с високо КПД, безопасен и красив, потърсете помощ от специалисти. Ние, от фирма „Евростандарт”, сме на вашите услуги.

 

Какви са етапите при изработка ?

 

Най-добрите доводи в полза на това да работите със специалисти, е да получите поне най-обща представа какви са етапите при изработка .

Първо е необходимо да се вземат размери, за да се определи колко голяма ще бъде вашата камина. Параметрите й трябва да са съобразени с пространството не само, за да изглежда тя добре, но и за да топли ефективно.

Прави се преглед на комина. Набелязват се необходими допълнителни строителни дейности, ако коминът не е пригоден за употреба .

Определя се каква горивна камера ще е подходяща като размери, мощност, материал.

Избира се облицовка.

Прави се проект, съобразен с изискванията на клиента и възможностите на помещението.

Монтажът на самата горивна камера е отговорно начинание. Необходимо е да бъде закрепена точно към комина, за да не създава проблеми в последствие.

След като този етап приключи горивната камера се изолира, така че облицовката да не бъде изложена на риск от високата температура, и след това се преминава към втората част от процеса по изграждане на камини – ново, външно тяло на камината – облицовка.

Каква са ползите от това да се доверите на фирма производител ?

 

Изработка на камини
изработка на камини

Фирма „Евростандарт” е натрупала дълги години професионален опит в сферата. Едно от нашите основни предимства е, че не работим с готови модули, а създаваме проект и изграждаме специално за вас вашата камина – мечта. Можете да сте сигурни, че сме подготвени за всякакви изненади, които предоставя едно пространство или целият процес на създаване на камина – ефективна и красива.

Изработка на камини – ново усещане за топлина!” – това е един от основните принципи, които спазваме в работата си.

Потърсите ли ни, печелите няколко неща:

  • време – една камина се изработва в срок до 20 дни от поръчката й. Освен това ние се занимаваме с всичко. Вие само трябва да се свържете с нас и да кажете какво искате.
  • Средства – да, по-икономично ви излиза да работите с професионалисти. Винаги и във всяка област, не само при изграждането на камини.
  • Ефективно работеща камина, която намалява сметките ви за отопление.

Не рискувайте здравето и имуществото си със саморъчно направена камина. Особено, ако нямате опит, нито пък близък майстор, с когото да се консултирате.

Доверете се на професионалистите! Фирма „Камини Евростандарт” е на ваше разположение!