Дизайнерски камини и горивни камери тм Евростандарт

Публикувана от evrostandart 24.03.2017 0 Коментари Камини Евростандарт ООД,

Дизайнерски проекти на камини – какво трябва да знаете преди да ги поръчате

 

Дизайнерски камини

Често сте разглеждали снимки на дизайнерски камини и сте си мислели, че ще бъде страхотно във вашия дом, ресторант или хотел да има същото топло и красиво бижу.

Добре е преди да се впуснете в това приключение да се свържете със специалисти, които да ви насочат към определен стил, горивна камера, облицовъчен материал.

Защо е толкова объркващо да се справите сами с избора на дизайнерска камина?

Защото изглежда, че тя може да бъде абсолютно всякаква. Което, от една страна, е вярно. И това е достатъчно объркващо. От друга страна, това не е съвсем така. Тя трябва да е съобразена с помещението, неговите функции и интериор, с площта, с която разполагате, както и с желанията ви – да имате една от тези красиви дизайнерски камини, които служат само за декорация или да притежавате уникален отоплителен уред.

Изработката на една по-нестандартна камина, която да топли добре и да е красива, е малко по-сложна. Съветваме ви да поверите нещата в ръцете на професионалисти на колкото се може по-ранен етап.

Как да си изберете стил, горивна камера, форма, облицовъчен материал?

 

Дизайнерски камини

Препоръчваме ви да потърсите специалисти, които могат да се справят лесно с цялата техническа част. Наш екип, от „ Евростандарт”, може да дойде, да направи оглед на помещението и след разговор с вас, да изготви 3D проект. Добре е, предварително да помислите и по време на нашата среща да ни информирате:

  • планирате ли да има допълнителни отоплителни уреди в помещението;
  • искате ли да отоплявате няколко стаи (добре изградените дизайнерски камини нямат проблем с това);
  • в какъв стил ще бъде решен интериорът;
  • какви материали бихте искали да се използват;
  • какъв бюджет можете да отделите.

Оставете на нашите специалисти да ви препоръчат горивна камера след като вземат размери и направят оглед на комина. Съветите и предложенията им ще са базирани и на информацията от предварителния разговор.

За облицовъчния материал важи същото. Понякога може изцяло да се изпълни желанието на клиента. Друг път, за да бъде камината по-ефективна, за да се влезе в бюджета или и поради двете причини, може да предложим друг, по-подходящ материал.

Има вариант да разгледате нашите продукти и да си харесате готова камина с по-нестандартен външен вид. В разбирането за дизайнерски камини влизат и отворените камини и някои от вградените камини.

Ако пък искате вашата да е уникална, то с удоволствие ще ви я направим по поръчка.

И в двата случая ви гарантираме, че ще имате чудесна камина с външен вид, който отговаря на цялостното интериорно решение на помещението. Освен това тя ще е функционална, практична и ефективна. (Разбира се в случай, че не заявите, че ви трябва камина само и единствено за декорация.)

Трудно ви е да опишете точно какъв вид искате да има вашата камина? Не се притеснявайте! Разгледайте колкото се може повече снимки на дизайнерски камини. Отделете тези, които най-много ви допадат като стил и излъчване. Те ще са достатъчна отправна точка. За нас е важно да разберем какво ви харесва, за да можем да ви предложим най-доброто, съобразено с параметрите на помещението и бюджета ви.

Защо да избера фирма „Евростандарт” за изпълнител на моята поръчка?

 

Дизайнерски камини
дизайнерски камини

 

Имаме богат опит в изработката на дизайнерски и всякакъв друг тип камини. Разполагаме със собствена производствена база, дизайнери, конструктори, монтажници. Нашите служители имат богат професионален опит, както в проектирането, така и в изработката, монтажа, облицовката .

Разгледайте нашите архитектурни проекти и ще се уверите, че можем да се справим с лекота и професионализъм с изпълнението на вашата поръчка.

Свържете се с нас и ни разкажете за мечтаната от вас дизайнерска камина! Ние, от фирма „Евростандарт”, с удоволствие ще превърнем мечтата ви в реалност.