Вградени камини Евростандарт ООД

Публикувана от evrostandart 24.03.2017 0 Коментари Камини Евростандарт ООД,

Идеи за вграждане на камини в хол, спалня, офис

 

Вградени камини
Вградени камини

Къде е най-добре да вградите камината

Представяте си как заедно с половинката си седите пред камината, прегръщате се, говорите си, а в стаята е тихо, уютно, романтично и топло. Много клиенти идват с тази първоначална представа. Припомнете си, че камината не означава само романтика преди да тръгнете да я купувате. Това ще ви помогне да гледате по-трезво на нещата, да избирате информирано и да направите покупка, която ще е много изгодна за вас в дългосрочен план.

Кои са най-добрите места за вграждане

Когато събирате идеи за монтаж  в хол, спалня, офис или друго помещение, трябва предварително да сте наясно какво искате. Красива, декоративна камина, която ще ви топли предимно ръцете и краката, докато сте близо до нея или практична ефективна камина, която да затопля на само едно помещение, а всички стаи на вашето жилище или офис.

Събирате идеи за хол, спалня, офис или други помещения, която ще бъде чисто с декоративна цел. Тогава посъветвайте се с интериорен дизайнер кое ще е най-подходящото място за нея. Може да е вградена в стена – портал на голяма стая, може да е свободностояща и да я поставите в спалнята, за да да провокира усещането ви за романтика. 

 

Вградени камини

Събирате идеи за вграждане в хол, спалня, офис или друг тип помещение, като искате вашата камина да топли всички стаи. За целта е добре да подходите доста по-практично.

Най-удачното място е в стаята, в която вие и цялото ви семейство прекарвате максимално дълго време. Препоръчително е да я разположите близо до коридора, защото така топлината по-лесно, бързо и равномерно ще се разпространява във всички стаи.

Затова и обикновено камините се монтират в хола/дневната, но ако семейството ви няма навика да се събира там, значи просто ще хвърлите едни пари на вятъра.

 

Вградени камини

Търсите идеи за монтаж  в хол, спалня, офис – напоследък най-вече в офис. Това е доста нестандартно и интересно решение. Служителите ви определено ще се зарадват. Имайте предвид, че е препоръчително камината да стои далеч от техниката. Отблясъците по монитора ще пречат на ясния образ. Вижън или голям монитор над камината също не е добра идея освен ако не искате да останете без средство за провеждане на презентации.