Български Горивни Камери за Вграждане ТМ Евростандарт

Публикувана от evrostandart 24.03.2017 0 Коментари Камини Евростандарт ООД,

Български горивни камери за вграждане - ТМ Камини Евростандарт

По-голямата   Българска горивна камера за вграждане има и по-голяма врата с по-голямо стъкло и визуално приликата с класическата камина огнище е съвсем реална. Всички Български камини (горивни камери за вграждане) на фирма  Евростандарт ООД са пригодени да горят дърва.Произвеищат се различни по големина горивни камери, като най-често раз­мерите им са около 700 х 500  при височина 520 мм. Диаметърът на димоотводната тръба е предимно ф 200. Теглото на такава горивна камера е около 100 кг, а отоплителната мощност - 15 кв.Български горивни камери за камини - вграждане с три лицаГолемината на горивната камера, от която зависи отоплителната мощност, се избира в зависимост от отопляемия обем. По-голямата горивна камера за вграждане е не само по-подходяща за отопляване на големи по­мещения, но позволява горенето на по-дьлги цепеници, зарежда се с повече горивен материал наведнъж и съответно по-рядко се добавят дърва.

 

 

  • · Керамично огнеупорно стъкло;

  • · Възможност за регулиране на първичния въздух и на тягата;

  • . Голям вграден пепелник

  • · Възможност за хоризонтално и вертикално отваряне на панела, което позволява горивната   камера да работи и като открито огнище.

  • . Опция въздушна риза с вграден нагнетателен вентилатор под горивна камера.

 

Избраната от вас горивна камера може да поръчате по два начина :

1. След обаждане по телефона за уточнение относно срок за изработка,плащане и начин на доставка!

 

2. Като дойдете в нашият Шоурум – мострен салон за камини -  Адрес : София, кв.“Дианабад“, ул.“Крум Кюлявков“ №25-В и сключите договор.

 

Доставка на горивна камера:

 

  • Доставката се извършва с куриер на фирма Еконт Експрес - всяка пратка на горивна камера с куриерска фирма има включена застраховка!

  • Приемане на горивната камера от магазина.

 

Ако имате въпроси свързани със срок за изработка , доставка и начин на плащане, моля обадете се на телефон: 02/ 427 55 04

 

Ако искате да реализираме вашия проект за българска горивна камера по поръчка, свържете се с “Камини-Евростандарт” ООД още днес.

Български горивни камери и  камини по поръчка.

български  горивни камери за вгражданеПризматична камина с въздушна риза - вентилаторбългарски  горивни камери за вграждане български горивни камери две лицабългарски горивни камери с въздушна ризабългарски горивни камери с въздушна ризаБъкгарска камина с въздушна риза за топъл въздух - вентилаторВъздушни камини с вентилатор български горивни камери

Български горивни камери с три страни - ТМ Камини ЕвростандартБългарски камини с призматично стъкло произведени ТМ Камини Евростандарт